7.12.09

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ




Συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης της Ντόρας Μπακογιάννη αποκαλύπτεται, μετά τη δημοσίευση διαβαθμισμένου εγγράφου του Πρέσβη της Ελλάδος στο Παρίσι. Σύμφωνα με τους παροικούντες το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ., το έγγραφο αυτό έχει διοχετευθεί από... 
ανθρώπους του διπλωματικού γραφείου του Καραμανλή, με σκοπό την αποδόμηση της εικόνας της Ντόρας Μπακογιάννη. Κι ενώ η κίνηση αυτή φαίνεται να υπηρετεί τους σχεδιασμούς του νέου Προέδρου της ΝΔ να εξωθήσει την πρώην ανθυποψήφια του εκτός κόμματος, η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σύνθετη.

O Καραμανλής επέλεξε να στηρίξει τον αντίπαλο της Ντόρας όχι με πολύ αγνά κίνητρα, αλλά επειδή:
Ξέρει από πρώτο χέρι τις αδυναμίες του χαρακτήρα του Αντώνη Σ., τα απωθημένα και την εμπάθεια που κρύβει μέσα του από τα χρόνια που πέρασε σε αυτό που αποκαλεί "πολιτική έρημο".
Ξέρει ότι η συνύπαρξή του Σ. με τον Αβραμόπουλο είναι μάλλον επιφανειακή και πρόσκαιρη. Τα δύσκολα είναι μπροστά και το σκυλοφάγωμα δεν θα αργήσει να αρχίσει.
Ξέρει το εμπόλεμο κλίμα που προκαλεί σε μεγάλο μέρος των νεοδημοκρατών το αντικειμενικό γεγονός ότι σήμερα μοιάζουν να συνδιαχειρίζονται το κόμμα δύο άνθρωποι που γεννούν μίση, καθώς ο ένας έριξε κυβέρνηση και ο άλλος έφτιαξε ένα ανεπρόκοπο κόμμα.
Κι επειδή τα ξέρει όλα αυτά, αποφάσισε να σπρώξει μία θνησιγενή ηγεσία στην κορυφή της Νέας Δημοκρατίας, ώστε με κάθε σύγκριση, αυτός να παραμένει εφεδρεία για το μέλλον.
Για να του βγει όμως το σχέδιο, χρειάζεται να βγάλει από τη μέση τη μοναδική εναλλακτική λύση για το μέλλον, δηλαδή τη Ντόρα. Και γι' αυτό δεν φτάνει απλώς να φύγει η Ντόρα από το κόμμα -η εκλογή Σ. κατέρριψε τη θωρία του μαντριού-, αλλά πρέπει να τσαλακωθεί εντελώς.
Αυτό το σενάριο ξεκίνησε. Και έχει υπογραφή Καραμανλή. Όπως και ό,τι είδαμε έως σήμερα.

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο ο Κωστάκης.

    Μην ξεχνάτε τον Γιαννάκη τον Αγγέλου, αποκλειστικό δημιουργό του Βατοπαιδίου.

    Μην ξεχνάτε τον Αλογοσκούφη, δημιουργό της μεγαλύτερης κομπίνας, των δομημένων ομολόγων, από δημιουργίας Ελληνικού κράτους.

    Και όλα τα υπόλοιπα λουλούδια που δεν θα έμεναν στο κόμμα ούτε ημέρα με την Ντόρα αρχηγό.

    Αλλά αγαπάει ο θέος τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη.

    Κάθε μέρα που περνάει για την Ντόρα μέσα στο βόθρο που κατάντησε ο Καραμανλής το κόμμα, είναι μία χαμένη ημέρα.

    Εξοδος τώρα, καταγγελία του βρώμικου παρασκηνίου των εκλογών βίας και νοθείας της 29ης Νοεμβρίου, και ανοικτές διαδικασίες για νέο κόμμα.

    Όχι άλλη κοροιδία από τους πολιτικούς απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως σου πάει αυτό το όνομα..... Σίγουρα τα αρχικά του ονόματός σου είναι Κ.Μ. ή μήπως Ν.Μ.; μήπως Μ.Μ.
    Ανέφερα όλα τα πιθανα ερπετά της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου!!!

    α!... Περαστικά! όχι για την ήττα! αυτό δεν περνάει... Για τα αυτάκια λέω!!!!

    sinagermos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κανεις και τα γραφεις, οχι οτι δεν τα ξεραμε αλλα για να τα μαθαινουν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή